Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η περιοδεία της παράταξης «Ήπειρος Όλον» σε διάφορες περιοχές των νομών της Ηπείρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού μας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Την Παρασκευή, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον επικεφαλής, υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, κύριο Δημήτρη Δημητρίου και ομάδα Yποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, περπάτησαν στην πόλη της Άρτας.

Ο κόσμος της Άρτας υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα μέλη της παράταξης, δημιουργώντας συζητήσεις και συναντήσεις στους δρόμους της Άρτας. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, διεξοδικά, τόσο για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», όσο και για τα θέματα που τέθηκαν υπόψη των υποψηφίων μας, από πλευράς των πολιτών.

Ο κύριος Δημητρίου εμφανώς ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε: «Βρισκόμαστε σήμερα στην Άρτα, σε μία πόλη και έναν Νομό που έχει μεγάλη ανάγκη την στήριξη της Περιφέρειας σε τομείς όπως η αγροτική παραγωγή, το εσωτερικό οδικό δίκτυο που είναι παραμελημένο και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η Άρτα πρέπει να ξαναβρεί την θέση που της αρμόζει στα πλαίσια της ανάπτυξης της Ηπείρου. Ως περιφερειακή παράταξη, δεσμευόμαστε σε αυτό το στόχο και είμαστε δίπλα στους Αρτινούς και τις Αρτινές για ένα καλύτερο αύριο».