Όλες οι Συνεντεύξεις του κ. Δημητρίου

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου
Βιογραφικό

Δείτε αναλυτικά τα Δελτία Τύπου των συνεντεύξεων του κ. Δημητρίου

Πρέβεζα: Στόχος μας η ανάδειξή της σε επίπεδο Τουρισμού, Αλιείας και Πρωτογενούς Παραγωγής

Πρέβεζα – ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ. Στόχος μας η ανάδειξη όλης της Π.Ε. Πρέβεζας σε επίπεδο Τουρισμού, Αλιείας και Πρωτογενούς Παραγωγής. Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε πράξη το Όραμά μας. Ολότητα – Ισότητα – Συνεργασία

Συνέντευξη του κ. Δημητρίου στο ΒΗΜΑ TV

ΤΟΕΒ, εξορύξεις πετρελαίου, περιβάλλον κ.α. σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου στο ΒΗΜΑ ΤV με τον Παναγιώτη Μπούρχα.

Άρτα: Στόχος να γίνει μία από τις πιο παραγωγικές καρδιές της αγροτικής οικονομίας – ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Ο Υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης Δημητρίου δηλώνει: Στόχος μας, ο Νομός της Άρτας να γίνει μία από τις πιο παραγωγικές καρδιές της αγροτικής οικονομίας της Ελλάδος. Μία ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Θεσπρωτία: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας – “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ”

Στεκόμαστε δίπλα στη Θεσπρωτία για να γίνει ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας. Δημιουργούμε τις υποδομές και το σχεδιασμό, ώστε να καταστήσουμε την Θεσπρωτία διαμετακομιστικό κόμβο όλης της Δυτικής Ελλάδος.

Συνέντευξη του κ. Δημητρίου στο Preveza Best

Ο Υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης Δημητρίου περπάτησε στην πόλη της Πρέβεζας με τον Χρήστο Ανεμοζάλη και τον Preveza Best και μίλησε για το μέλλον όλης της Π.Ε. Πρέβεζας. “Ο Νομός και οι κάτοικοι αυτού του τόπου αξίζουν επιτέλους να έχουν αυτό που τους αξίζει. Προχωράμε για την Αλλαγή μαζί σας!

Συνέντευξη του κ. Δημητρίου στο EPIRUSGATE

Ο Δρ. Δημήτρης Δημητρίου και Υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου με την παράταξη “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ” σε μία συνέντευξη για όλους και για όλα με την Νανή Παυλίδη.

Στηρίζοντας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Στηρίζουμε τον τόπο μας!