Υποψήφιοι νομού Άρτας

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Τα βιογραφικά των πρώτων υποψηφίων της Άρτας, με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειακού συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημήτρης Δημητρίου. Πρόκειται για Αρτινές και Αρτινούς, που έχουν διακριθεί για την πολυεπίπεδη προσφορά τους στην κοινωνία της Άρτας και θέλησαν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την προσφορά τους, στο εγχείρημα του συνδυασμού μας, να αλλάξει η Ήπειρος πρόσωπο και να γυρίσει σελίδα, πορευόμενη προς ένα καλύτερο μέλλον, βασιζόμενο στο τρίπτυχο «Ολότητα-Ισότητα-Συνεργασία»!

velios athanasios bio epirus olon

Βέλιος Αθανάσιος

Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος

vihas-ioannis-bio-epirus-olon

Βήχας Ιωάννης

Συνταξιούχος πρώην Διευθυντής Τραπέζης

Ο κ. Βήχας Ιωάννης γεννήθηκε το 1949 και έχει καταγωγή από το Χτιστάδες Άρτας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγνάντων και το 1982 εγκαταστάθηκε στην Άρτα. Διετέλεσε Διευθυντής Τραπέζης από το 1998.

 

georgoulas vasileios bio epirus olon

Γεωργούλας Βασίλειος

Προπονητής Κλασικού Αθλητισμού στο σύλλογο Α.Σ. Πρόοδος Άρτας.

Ο κ. Γεωργούλας Βασίλειος είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι προπονητής Κλασικού Αθλητισμού στο σύλλογο Α.Σ. Πρόοδος Άρτας και στο παρελθόν έχει εργαστεί σαν γυμναστής και σαν ωρομίσθιος καθηγητής. Έχει πιστοποίηση γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braile, και πιστοποιητικό παρακολούθησης στην Ειδική Αγωγή από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πρώην Πανελληνιονίκη στα 3000 μέτρα Στίπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και πρώην Πανελληνιονίκης στα 3000 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

kagelopoulou ourania bio epirus olon

Καγγελοπούλου Ουρανία

Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Η κα Καγγελοπούλου Ουρανία είναι υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, έχει εργαστεί στο παρελθόν στα κοτόπουλα Ανέζου, στο Δήμο Αρταίων και είναι μέλος του συλλόγου Φίλοι Ναού Αγίας Θεοδώρας.

katseli maria bio epirusolon

Κατσέλη Μαρία

Σχολική Τροχονόμος

Η κα Κατσέλη Μαρία Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα, απ’ όπου κατάγεται. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Άρτας και γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Εργάζεται ως σχολική τροχονόμος. Είναι μέλος της ομάδας Δ.Ο.Α.Κ. Άρτας. Είναι μέλος της συντονιστικής οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Άρτας.

ligkas nikolaos bio epirusolon

Λίγκας Νικόλαος

Συνταξιούχος ΟΤΕ

Ο κ. Λίγκας Νικόλαος γεννήθηκε στην Άρτα το 1957 και είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.  Είναι συνταξιούχος ΟΤΕ.  Διατέλεσε επί τετραετία μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Άρτας. Υπήρξε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Άρτας το 19755-1978. Επίσης, διατέλεσε μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ  Άρτας και Περιφερειακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ Ηπείρου από το 1991 για 25 χρόνια. Σήμερα είναι μέλος της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Άρτας.   

markos hristos bio epirusolon

Μάρκος Χρήστος

Συνταξιούχος Πολιτικός Υπάλληλος

Ο κ. Μάρκος Χρήστος γεννήθηκε το 1960 στην Αγία Παρασκευή Άρτας όπου και διαμένει. Από το 1987 έως το 2012 εργάστηκε στο Στρατολογικό Γραφείο Άρτας ως πολιτικός υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από το οποίο συνταξιοδοτήθηκε. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής και εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ-ΓΕΣ Ηπείρου.  

mpatheka anastasia bio epirus olon

Μπαθέκα Αναστασία

Υπάλληλος Λαογραφικού Μουσείου Άρτας

nikolaou-nikos-bio-epirus-olon

Νικολάου Νίκος

Υπάλληλος στο Δήμο Αρταίων

Ο κ. Νίκος Νικολάου γεννήθηκε στην Άρτα και έλκει την καταγωγή από τους Μελισσουργούς. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Κατερίνας, που σπούδασε Παιδαγωγική και του Γιώργου, που εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία. Είναι υπάλληλος του Δήμου Αρταίων, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου από το 2003-2018. Παράλληλα υπήρξε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Άρτας από το 2012-2015 και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ από 2011-2014.  Ως νέος, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας και της ΜΕΛΙΣΣΑΣ Άρτας. Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής ως  μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Άρτας.

pappas georgios bio epirus olon

Παππάς Γεώργιος

Ασφαλιστικός Πράκτορας

rizos thomas bio epirusolon

Ρίζος Θωμάς

Αναπληρωτής Δάσκαλος

Ο κ. Ρίζος Θωμάς γεννήθηκε στις 3-10-1988. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Υπήρξε  μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής για 1 έτος. Εργάζεται για 6η σχολική χρονιά ως αναπληρωτής δάσκαλος στο Νομό Εύβοιας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Αυλίδας. Είναι μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου της ΔΗΣΥ Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης. Επίσης είναι μέλος της ΤΟ του ΚΙΝΑΛ Άρτας. Έχει διατελέσει γραμματέας της ΤΟ του ΠΑΣΟΚ Άρτας και μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας.  Ήταν μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης “Δομήνικος Θεοτοκόπουλος” εκπροσωπώντας τη ΔΗΣΥ Εκπαιδευτικών κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό “Συμμαχία Ηπειρωτών”. Το 2015 ήταν  υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στις Εθνικές  εκλογές με λίστα στην τιμητική 5η θέση του ψηφοδελτίου.

sarantari anna bio epirus olon

Σαραντάρη Άννα

Υπάλληλος στην επιχείρηση Γαλακτοβιομηχανία Καράλης Φιλοθέη Άρτας

Η κα Σαραντάρη Άννα είναι απόφοιτη του τμήματος Γυμναστικής Ακαδημίας – ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα Χειροσφαίριση και Ποδόσφαιρο. Εργάζεται στη Γαλακτοβιομηχανία Καράλης Φιλοθέη Άρτας και στο παρελθόν έχει εργαστεί σαν καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

fotaki konstantinia bio epirus olon

Φωτάκη Κωνσταντινιά

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ

political-candidate-36
political-candidate-23

" Ολότητα - Ισότητα - Συνεργασία "

Στηρίζοντας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Στηρίζουμε τον τόπο μας!