Υποψήφιοι νομού Πρεβέζης

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Τα βιογραφικών των πρώτων υποψηφίων του νομού Πρεβέζης, με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειακού συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημήτρης Δημητρίου. Όλοι οι υποψήφιοι και υποψήφιες είναι διακεκριμένοι, γνωστοί για την συνεισφορά, την προσφορά και τη συμμετοχή τους στην Ηπειρωτική κοινωνία, από όλο το φάσμα της επαγγελματικής ζωής και της κοινωνικής δράσης του νομού Πρεβέζης και της Περιφέρειας εν γένει. Δείγμα απτό και σαφέστατο της αντιπροσωπευτικότητας, της σύνθεσης απόψεων και ιδεών, αλλά και της ολότητας που πρεσβεύει ώς έννοια πολιτικής κινητοποίησης και ενεργού συμμετοχής στα κοινά ο συνδυασμός μας.

giamas ioannis bio epirus olon

Γιαμάς Ιωάννης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ο κ. Γιαμάς Ιωάννης είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, και είναι Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Επίσης, έχει διατελέσει  Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

zisi panagiota bio epirus olon

Ζήση Παναγιώτα - Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η κα Ζήση Παναγιώτα – Μαρία  έχει πτυχίο ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει διετελέσει μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου και μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.

zogka paraskevi bio epirus olon

Ζώγκα Παρασκευή

Πτηνοτρόφος

Η κα Ζώγκα Παρασκευή γεννήθηκε και κατάγεται από τη Νέα Σινώπη Πρεβέζης. Έχει δυο παιδιά. Εργάζεται ως πτηνοτρόφος.

karakasidis bio epirus olon

Καρακασίδης Αθανάσιος

Προϊστάμενος Πωλήσεων

Ο κ. Καρακασίδης Αθανάσιος, γεννημένος στην πόλη της Πρέβεζας, είναι κάτοχος πτυχίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και έχει εργαστεί ως ανώτερο στέλεχος πωλήσεων με μακρά θητεία επί 22 συναπτά έτη σε πολυεθνική εταιρεία στην περιφέρεια Ηπείρου-Επτανήσων. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται σε ελληνική αμιγώς εταιρεία στο χώρο των αναψυκτικών και των ποτών ως προϊστάμενος πωλήσεων. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια –φιλόλογο Ανθή Συγκούνα και είναι πατέρας τριών παιδιών.

kasopoulou efrosini bio epirus olon

Κασοπούλου Ευφροσύνη (Έφη)

Καθηγήτρια Yoga και Οριεντάλ

Η κα Κασοπούλου Ευφροσύνη γεννήθηκε  στην Πρέβεζα.  Μεγάλωσε στην Αθήνα και τα τελευταία 10 χρόνια επέστρεψε στην Πρέβεζα. Είναι απόφοιτος της σχολής PAN SIK. Παραδίδει  μαθήματα Οριεντάλ κ Yoga. Έχει μια κόρη κ 3 εγγονούς που ζουν μόνιμα στα Γιάννενα.

kotsiou-maria-bio-epirus-olon

Κώτσιου Μαρία

Συνταξιούχος Αγρότισσα

H κα Κώτσιου Μαρία γεννήθηκε κα παντρεύτηκε στην Αγιά Πρέβεζας. Εργάστηκε στην πρώην Δ. Γερμανία για έξι χρόνια. Ζει στην Πάργα και είναι συνταξιούχος Αγρότισσα ( Γεωργικές, Ελαιοπαραγωγικές Επιχειρήσεις). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Ένωση Γυναικών Ελλάδος για 4 χρόνια καθώς και Ταμίας στα ΚΑΠΠΗ Πάργας για 4 χρόνια. Σήμερα είναι μέλος  ΚΙΝΑΛ Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας.

pantis georgios bio epirus olon

Πάντης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος εργατικού κέντρου Πρέβεζας

 Ο κ. Πάντης Γεώργιος είναι Αντιπρόεδρος εργατικού κέντρου Πρέβεζας  και Πρόεδρος χειριστών Νομού Πρεβέζης. Είναι ανεξάρτητος σύμβουλος της τοπικής ενότητας Πρέβεζας. Επιπλέον  είναι ενεργό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής  και  Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας.

sigouna xristina bio epirus olon

Συγκούνα Χριστίνα

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Η κα Συγκούνα Χριστίνα γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατάγεται από το Συρράκο Ιωαννίνων. Αφού αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας, έγινε δεκτή κατόπιν εξετάσεων στο Αμερικάνικο κολεγιο Deree college  στην Αθήνα όπου φοίτησε 4 έτη στο τομέα του Marketing Management.  Επίσης, παρακολούθησe επιμορφωτικά σεμινάρια στο Κings College of London και στο Guildhall University με θέμα τη διοίκηση μικρών επιχειρήσεων. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση πώλησης έτοιμων ενδυμάτων, κατάστημα ‘Sigounas’ επί της 21ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα. Κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές με μοναδικό της κίνητρο την ανιδιοτελή συμμετοχή της στα κοινά και απώτερο στόχο, την προώθηση κ την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων που άπτονται του τομέα του εμπορίου κ της επιχειρηματικότητας.

tsoutsis akis bio epirus olon

Τσούτσης Άκης

Οδοντίατρος

Ο κ. Τσούτσης Άκης είναι Οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής  Σχολής του  Πανεπιστημίου  Αθηνών. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Καναλάκι του Δήμου Πάργας, με καταγωγή από την Κρυοπηγή Πρέβεζας. Σήμερα είναι Διευθυντής ΕΣΥ Οδοντίατρος , στο Κ.Υ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, και Αναπληρωτής Επιστημονικά υπεύθυνος σε αυτό. Για πολλά χρόνια  ως το 2014, εργάστηκε ως Οδοντίατρος ελεύθερο-επαγγελματίας και Οδοντίατρος του ΙΚΑ στο Καναλάκι. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση( μέλος Δ.Σ.) μέσα από την ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής. Μία συνδικαλιστική δράση που συνεχίστηκε και μετά ως Οδοντίατρος στο Σύλλογο Οδοντιάτρων Πρέβεζας. Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πολλά Ιατρικά και Οδοντιατρικά Συνέδρια και Σεμινάρια, με ανακοινώσεις Επιστημονικών Οδοντιατρικών εργασιών σε αυτά και με εκπαίδευση, σε ειδικά θέματα Δημοσιάς Υγείας για σύγχρονες προσεγγίσεις και μεθόδους για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας. Διατέλεσε Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας για δυο τριετίες από 2004 – 2011 και για  πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου, αλλά και αντιπρόσωπος στην Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Επίσης διετέλεσε Διοικητής του Γενικού Νοσ. Πρέβεζας (Μάιος 2010 – Μάιος 2013) και μέλος Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας και  γραμματέας της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας για πολλά χρόνια.

 

fragoulis pavlos bio epirus olon

Φραγκούλης Παύλος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ο κ. Φραγκούλης Παύλος γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1985. Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην πόλη της Πρέβεζας. Σπούδασε κ αποφοίτησε απο τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με την ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου Κρήτης επί 5 συναπτά έτη,όπου κ διετέλεσε Εκπρόσωπος όλων των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Πρυτανικό Συμβούλιο, Εκπρόσωπος των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου Κρήτης, Εκπρόσωπος των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στη Γενική Συνέλευση των καθηγητών της σχολής και Υπεύθυνος επαγγελματικών δικαιωμάτων της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Ήταν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας. Επίσης, είναι Διαιτητής Ποδοσφαίρου (FOOTBALL LEAGUE) κ υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Πρέβεζας. Ήταν Υποψήφιος Βουλευτής νομού Πρέβεζας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις βουλευτικές εκλογές του 2015 όπου κ αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στο σύνολο του ψηφοδελτίου. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ Πρέβεζας και έχει πάρει μέρος σε πληθώρα Συνεδρίων κ συζητήσεων πολιτικού περιεχομένου.

political-candidate-36
political-candidate-23

” Ολότητα – Ισότητα – Συνεργασία “

Στηρίζοντας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Στηρίζουμε τον τόπο μας!