Υποψήφιοι νομού Θεσπρωτίας

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Τα βιογραφικά των πρώτων υποψηφίων της Θεσπρωτίας, με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειακού συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημήτρης Δημητρίου. Όλοι οι υποψήφιοι και υποψήφιες είναι διακεκριμένοι, γνωστοί για την συνεισφορά, την προσφορά και τη συμμετοχή τους στην Θεσπρωτική αλλά και την Ηπειρωτική κοινωνία, από όλο το φάσμα της επαγγελματικής ζωής και της κοινωνικής δράσης του νομού Ιωαννίνων και της Περιφέρειας εν γένει. Δείγμα απτό και σαφέστατο της αντιπροσωπευτικότητας, της σύνθεσης απόψεων και ιδεών, αλλά και της ολότητας που πρεσβεύει ώς έννοια πολιτικής κινητοποίησης και ενεργού συμμετοχής στα κοινά ο συνδυασμός μας.

devletoglou-mariana-bio-epirus-olon

Δεβλέτογλου Μαριάνα

Διευθύντρια Εσπερινού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας

Η κα Δεβλέτογλου Μαριάνα γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη και στο Λονδίνο. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες. Είναι παντρεμένη στην Ηγουμενίτσα, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι Διευθύντρια του Εσπερινού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ Θεσπρωτίας.

katsinos-mihail-bio-epirus-olon

Κάτσινος Μιχαήλ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ο κ. Κάτσινος Μιχαήλ γεννήθηκε στις 07/04/1986 στα Γιάννενα. Σπούδασε  στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,και είναι ιδιωτικός υπάλληλος  στην Ηγουμενίτσα. Ασχολείται ενεργά από τα φοιτητικά του χρόνια με την σπουδάζουσα ΠΑΣΠ, στην συνέχεια με την Νεολαία ΠΑΣΟΚ σαν Γραμματέας στον Νομό Θεσπρωτίας. Σήμερα είναι Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Θεσπρωτία.     

mastoridis georgios bio epirus olon

Μαστορίδης Γεώργιος

Φιλόλογος – Συγγραφέας και Επίτιμος Γυμνασιάρχης

Ο κ. Μαστορίδης Γιώργος είναι  Φιλόλογος – Συγγραφέας και Επίτιμος Γυμνασιάρχης. Είναι Πρόεδρος Ινστιτούτου Μελετών Ανάπτυξης και Εκδότης του Περιοδικού «Πολιτιστικό Μέλλον», www.politistikomellon.eu.

mpallas efthimios bio epirus olon

Μπάλλας Ευθύμιος

Διευθυντής Γυμνασίου Νεράιδας

Ο κ. Μπάλλας Ευθύμιος γεννήθηκε στην Φροσύνη Σουλίου. Είναι  Διευθυντής Γυμνασίου Νεράιδας. Διετέλεσε γραμματέας της Αδελφότητας του ηρωϊκού Σουλίου, με έδρα την Αθήνα, και  διετέλεσε πρόεδρος της Αδελφότητας Σουλιοτοχωρίων, με έδρα την Παραμυθιά.

papageorgiou fotios bio epirus olon

Παπαγεωργίου Φώτης

Συνταξιούχος Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ο κ. Παπαγεωργίου Φώτης γεννήθηκε το 1961 στον Ξηρόλοφο Δήμου Σουλίου. Είναι γιός του Ιερέα Τρύφωνα Παπαγεωργίου και της Χάιδως Βάνα και πατέρας δύο παιδιών, του Τρύφωνα και της Εύης, φοιτητών. Είναι Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών Ιωαννίνων. Επίσης, φοίτησε στα ΚΑΤΕΕ Λάρισας. Υπηρέτησε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απ’ όπου και αποστρατεύτηκε το 2007. Υπήρξε Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου και Συλλόγου Απανταχού Ξηρολοφιτών και μέλος της Πανηπειρωτικής  Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Διετέλεσε  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Παραμυθιάς. Είναι Ιδρυτικό μέλος με τον Γιώργο Παπανδρέου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και μέλος του Κινήματος Αλλαγής. Υπήρξε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Παραμυθιάς, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου στην ΠΕ Θεσπρωτίας και τέλος Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Θεσπρωτίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

pappas panagiotis bio epirus olon

Παππάς Παναγιώτης

Παραγωγός Εσπεριδοειδών- Γεωργικά

tzovaras panagiotis bio epirus olon

Τζοβάρας Παναγιώτης

Συνταξιούχος Μηχανικός Αυτοκινήτων

Ο κ. Τζοβάρας Παναγιώτης είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων. Πρόεδρος στον επαγγελματικό και εμπορικό Σύλλογο Φιλιατών για 8 χρόνια. Πρόεδρος στον επαγγελματικό και εμπορικό Σύλλογο Φιλιατών για 8 χρόνια. Δημοτικός σύμβουλος για μια τετραετία. Μέλος της διοικούσας επιτροπής στο ΒΙC HΠΕΙΡΟΥ για οχτώ χρόνια.

political-candidate-36
political-candidate-23

" Ολότητα - Ισότητα - Συνεργασία "

Στηρίζοντας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Στηρίζουμε τον τόπο μας!